Koronavirusi

Raporti i fundit: 1 viktimë dhe 29 raste të reja me COVID-19


Në 24 orët e fundit në Kosovë ësht regjistruar edhe 1 viktimë si pasojë e COVID-19.

Gjatë kësaj kohe janë raportuar edhe 29 raste të reja të infektuara me këtë virus.

Kështu është bërë e ditur nga Ministria e Shëndetësisë.

Sot janë shëruar 36 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 156.448.