Sport

Racizëm edhe në Katar, tifozët serbë shfaqin hartën e Kosovës me logo të Serbisë

Tifozët serbë vazhdojnë të shkelin çdo rregull të FIFA-së.

Sonte në ndeshjen e Kupës së Botës që po luhet ndërmjet Brazilit e Serbisë, tifozët serbë kanë shfaqur në publikë një hartë te Kosovës me logo të Serbisë.

Ky cilësohet një racizëm tipik dhe shpresohet se FIFA do të marrë masa dhe në fund t’ja tregojë vendin kësaj kombëtareje që vazhdon të thyej çdo rregull të FIFA-së.