Shëndeti

Pse janë të rrezikshme shapkat me gisht

Shapkat me gisht janë kthyer në një problem të rrezikshëm. Një grup mjekësh britanikë thonë se ato krijojnë një tension në harkun e gishtave që e përcjellin më pas në të gjithë shputën e këmbës.

Ata rekomandojnë të bëni kujdes kujdes me këto lloj shapkash, pasi mund të krijojnë për shkak të fërkimit, kallo apo çarje të këmbëve.

Megjithatë mos i hidhni. E rëndësishme është që t’i alternoni këto lloj shapkash dhe herë pas herë të bëni masazh pjesës së poshtme të këmbës, ndoshta me një top tenisi.