Lajme

Përparim Rama i “dhez” i pari autoambulancat e reja të QKMF-së

Katër autoambulanca i janë shtuar Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë.

Këtë e ka bërë të ditur, Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, përmes një postimi në rrjetin social, Facebook

Ishte Rama i pari i cili i provoi këto autoambulanca.

“4 autoambulanca të reja i shtohen QKMF-së. Prioritet e kemi rritjen e numrit dhe cilësinë e shërbimeve shëndetësore për qytetarët e kryeqytetit”, ka shkruar ai.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=447151714248012&id=100068595617004&mibextid=Nif5oz