Lajme

Partneriteti strategjik me SHBA po rritet

Ambasadorja e Kosovës në Uashington, Vlora Çitaku, së bashku me atasheun ushtarak të Republikës sē Kosovës në ShBA, kolonel Ilir Qeriqi, pritën udhëheqësin e Zyrës për bashkëpunim ndërkombëtar në Pentagon.

“Partneriteti strategjik me SHBA-të do të rritet dhe kultivohet vazhdimisht”, ka shkruar ajo në Facebook.