Rozë

Një grua e kërcënon me vrasje regjisorin Steven Spielberg

Regjisori Steven Spielberg është kërcënuar me vrasje.

Regjisori i njohur, Steven Spielberg, është kërcënuar me vrasje nga një grua, shkruajnë mediat e huaja.

Ai madje ka marrë mbrojtje nga gjykata pas kërcënimeve të vazhdueshme me vrasje.

Steven më parë paraqiti dokumente ligjore duke kërkuar mbrojtje kundër një gruaje të quajtur Sarah Char.

73-vjeçari, theksoi se ishte informuar nga policia se Char ishte përpjekur të blinte një armë në mënyrë që ta vriste atë.

Steven deklaroi se ishte i frikësuar për sigurinë e tij dhe për anëtarët e familjes.

Duket se përveç producentit amerikan, të izoluar në shtëpi janë edhe anëtarët e tjerë të familjes për shkak të këtij rasti.