Lajme

Nika uron mbesën e tij për suksesin e treguar në universitet

Kryetari i degës së LDK-së në Drenas, Bedri Nika e ka uruar mbesën e tij për suksesin e treguar në universitet.

“Lida Te përgëzoj për mbarimin e studimeve në universitet dhe marrjen e arsimit të lartë-master, ju dëshiroj një karrierë të suksesshme, arritje të lehtë të qëllimeve tuaja, dhe aktivitetet e ardhshme të jenë të frytshme dhe të sjellin rezultate të gëzueshme”, ka shkruar Nika në Facebook, përcjell Scanner.

https://www.facebook.com/bedrin1/posts/10217857515096459