Lajme

Nga protesta në Tiranë: Kosova është zemra e Shqipërisë

Sot në Tiranë ka vazhduar protesta kundër mbajtjes së samitit të liderëve të Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë, në përpjekjen e tyre për krijimin e Mini Schengenit.

Protestuesit besojnë se kjo iniciativë është tentim për krijimin e një mini Jugosllavie.