Video/Foto

Nga një buf i mërzitur deri te një ari që vallëzon (FOTO)

Pas këtyre fotove të  gjithë mund të qeshin dhe t’i gëzoheni ‘komedisë’ që vjen nga natyra.

10 / 10

Natyra është ajo që nuk është prekur nga errësira që pandemia e koronavirusit ka sjell në të gjithë botën, duke sjellë në këto ditë të vështira pak humor dhe kënaqësi.

Pas këtyre fotove të  gjithë mund të qeshin dhe ti gezoheni ‘komedisë’ që vjen nga natyra.

Nga një ari në Alaskë që kërcen, një dre që përqesh shokun, një fokë që pozon në plazh, janë pjesë e fotografive më të bukura të mbledhura nga konkursi i “Comedy Wildlife Photography Awards 2020”