Video/Foto

Ndryshuan plotësisht, ja si duken personazhet e famshëm pasi ndryshuan ngjyrën e flokëve

Disa personazhe të njohur të ekranit pëlqejnë shumë që të eksperimentojnë me gjatësinë apo edhe me ngjyrën e flokëve.Por ka edhe nga ata që i qëndrojnë besnik një modeli flokësh dhe nuk bëjnë ndryshime.

Shumë shpesh ne as që e dimë ngjyrën origjinale të flokëve të disa yjeve, por nga ana tjetër as nuk mund ta imagjinojmë se si mund të duken disa të famshëm nëse ndryshojnë ngjyrën e flokët të vërtetë.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi ku ka bërë të mundur ndryshimin e ngjyrës së flokut të disa yjeve që nuk kanë bërë ndonjëherë ndryshime. Rezultatet janë të mahnitshme.