Kult

Ndahet çmimi vjetor “Anton Çetta”

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ndan çmimin vjetor “Anton Çetta”.

Ngjarja kulturore është duke u mbajtur në Bibliotekën Kombëtare në  Prishtinë, ku i pranishëm është edhe kryeministri i vendit në detyrë, Avdullah Hoti.