Sportst-slider

Muriqi mungon në ndeshjën me Çekinë dhe Anglinë

Siç dukët Vedat Muriqi do te mungoj ne dy ndeshjet me Çekinë dhe Anglinë është e pa mundur të luaj me lendimin e tij, pozitën e Muriqit si sulmuës do ta zëvendësoj Atdhe Nuhiu.

Ndeshja e radhës kundër Çekisë siç dukët do të jetë sfiduesë për Kombëtaren e Kosovës. Djelë-moshave të Kosovës ju urojmë një ndeshje te mbarë dhe të pastër, për kundrazi asaj që në ndeshjën e parë kishte shum shtyerje dhe inatë nga ana e Çekëve. /GazetaScanner/