Rozë

Motrat Vjollca me ngjyrë të njëjtë

Dy moderatoret e njohura të ekranit shqiptar Luana dhe Marina Vjollca janë paraqitur shumë në formë në një foto të përbashkët.

“Rastësisht u kombinuam sot si çdo të shtunë”, ka shkruar Luana, në një foto të postuar në Instagram!