Rozë

Marigona Krasniqi i le gojë hapur të gjithë me këtë veprim

Marigona Krasniqi, modelja e njohur kosovare që u martua me kampionin e boksit, Haxhi Robin Krasniqi, po duket perfekt.

Marigones, shtatzënia e as lindja e bebes, nuk ja ka lënë shenjë, pasi me të shpejtë është kthyer në formë fizike perfekte.

Marigona, edhe më tej gëzon linja perfektë dhe duket thuajse njëjtë si para se të ishte shtatzëne.

Ndryshe, Marigona Krasniqi është një nga modelet më atraktive dhe të angazhuara në vendin tonë dhe jo vetëm.