Ekonomi

“Malësia Reisen” super çmime për bashkatdhetarët

Kompania ajrore më prestigjioze “Malēsia Reisen” në Evropë, ka njoftuar për çmime shumë të volitshme në itinerarin Zvicēr -Kosovë, njofton GazetaScanner.

Pas lirimit të masave, tashmë ka filluar edhe ardhja e bashkatdhetarëve dhe për kētë “Malësia Reisen” ofron komoditet dhe çmime shumë të volitshme.

Linja ajrore nga Zvicra – Kosovë dhe anasjelltas do të jetë 10 herë në javë.

Njoftimi:

Zvicër – Kosovë 10X në javë me çmime shumë të volitshme.

Fluturime komode me kompanintë zvicrane Swiss dhe Edelweiss Air.
Rezervoni fluturimin tuaj për Zvicer +41 56 417 90 90 dhe Kosovë +383 38 240 666

Për më shumë info vizitoni faqen www.malesiareisen.com