Rozë

Labi dhe Shkurte Gashi publikojnë këngën “A ma fal tradhtinë”

Këngëtari Labinot Tahiri ka publikuar projektin e ri muzikor i cili është në bashkëpunim me këngëtaren Shkurte Gashi.

“A ma fal tradhtinë”, mban titullin dueti i dyshes.

Për tekstin dhe muzikën e këngës është kujdesur Kreshnik Avdiu.

Projekti muzikor është realizuar në kuadër të festave të fundvitit.

Këngëtari Labinot Tahiri ka publikuar projektin e ri muzikor i cili është në bashkëpunim me këngëtaren Shkurte Gashi.

“A ma fal tradhtinë”, mban titullin dueti i dyshes.

Për tekstin dhe muzikën e këngës është kujdesur Kreshnik Avdiu.

Projekti muzikor është realizuar në kuadër të festave të fundvitit.