Rozë

Kur është koha e duhur që të kryeni marrëdhënie seksuale?

Janë disa raste kur ju po që duhet të jeni aktiv!

Marrëdhëniet seksual si një proces intim janë personale dhe nuk kanë një orë të caktuar për askënd.

Ka teori nga më të ndryshmet se kur duhet të kryeni marrëdhënie seksuale, por që gjithsesi, secili prej nesh mund të bëjë dashuri me partnerin kur ata ta ndjejnë.

Ne sot në fakt do ju këshillojmë se kur duhet të kryeni marrëdhënie seksuale, me partnerin ose partneren tuaj, në mënyrë që kënaqësia që merrni të reflektohet edhe në punën tuaj.

Kini vëmendjen! Kryeni gjithmonë marrëdhënie seksuale në këto raste:

1-Përpara një prezantimi në punë ose në shkollë

2-Në mëngjes

3-Kur nuk po ndiheni mirë fizikisht

4-Pas një pune të rëndësishme

5-Pas një dite të keqe

6-Kur keni bërë diçka të frikshme