Lajme

Komuna e Malishevës: Familja e pacientit në Neurologji njoftohet pas vdekjes së tij se ka qenë i infektuar me Covid-19

Sonte ka ndërruar jetë një person në QKUK, i cili ka qenë i shtrirë në Neurologji.

Komuna e Malishevës njofton se familja e të ndjerit pas vdekjes së tij është njoftuar se ai ka qenë i infektuar me koronavirus.

“Sonte një person ka vdekur në QKUK nga Komuna e Malishevës, i cili paraprakisht kishte qenë i shtrirë në repartin e  Neurologjisë, ndërsa pasi ka ndërruar jetë, sipas familjarëve në fletë lëshimin e spitalit thuhet se ka qenë i prekur me COVID-19, përderisa i njëjti më herët nuk ka qenë i evidentuar në listën e të prekurve, madje as familja e tij nuk ka qenë e njoftuar deri pas vdekjes”, thuhet në kumtesë.

“Organet komunale janë njoftuar për rastin, pasi i është kërkuar mbikëqyrja e varrimit, nga ana e inspektorëve komunal, e po ashtu edhe familjarët kanë sqaruar se për këtë janë njoftuar vetëm pas vdekjes së familjarit të tyre, i cili ka qenë i shtrirë në neurologji dhe jo në klinikë infektive”./

“Personi i vdekur, me inicialet S.T. është i lindur më 1953 nga fshati Banjë i Komunës së Malishevës”.