Rozë

Julia Roberts feston ditëlindjen

Julia Roberts është një nga aktoret me famë botërore që e shohim shumë rrallë, pasi ajo vetë ka përzgjedhur që mos jetë shumë aktive në rrjetet sociale dhe në media.

Dita e sotme është mjaft e veçantë për të pasi feston ditëlindjen e saj të 53-të.

Vitet për fituesen e Oscar-it janë thjesht numra pasi çdo vit që kalon buzëqeshja dhe pamja e akores nuk ndryshon.

julia-roberts
gallery-1507019268-julia-roberts-bazaar
9ae77008-7d01-48aa-842e-84ffdf4f01f9-610---
b983cecd-8408-4c80-bae3-45f653afe952-610---
f545452f-41e1-4e6c-b80f-b92291c8f0a7-610---
d96c4acc-b2b7-4e44-86ea-db959bb1b38b-610---