Teknologji

Ja se si mund të duken modelet e këtij viti të iPhone (Video)

Duke supozuar se Apple është duke qëndruar në të njëjtën formulë si dy vitet e kaluara, më vonë gjatë vitit mund të presim që kompania të lansojë tre iPhone të rinj.

Falë ekipit së Mac Otakara, ata kanë arritur të marrin modelet e shtypura 3D të telefonave të ardhshëm të kompanisë.

Për ata që janë të panjohur me çështjen, të tre modelet pritet të përbëhen nga pasardhësi i iPhone 11 (i cili ishte pasardhësi i iPhone XR në 2018) që do të ketë një ekran LCD, së bashku me pasardhësit e iPhone 11 Pro dhe 11 Pro Max, të cilët do të vazhdojnë të përdorin ekranet OLED.

Sidoqoftë, ndryshe nga modelet e vitit të kaluar, modelet e këtij viti janë përfolur se i nënshtrohen një ridizajnimi të lehtë ku në vend të skajeve të lakuara / të rrumbullakosura, iPhonet e vitit 2020 thuhet se marrin disa tipare të dizajnit nga iPhone 4.

Siç mund ta shihni edhe në videon e mësipërme , kjo do të thotë që ne mund të presim iPhone me skaje të drejta / të sheshta rreth trupit.