Koronavirusi

Italia regjistron 256 të vdekur nga Covid-19 në 24 orë, ulen rastet e reja por dhe numri i testeve

Në 24 orët e fundit në Itali janë regjistruar 5.948 në 121.829 tamponë të kryer.

Në shtetin fqinj shohim një ulje të personave pozitivë po ashtu edhe numri i tamponëve është ulur.

Ndërsa personat që kanë humbur jetën në 24 orët e fundit janë 256 duke çuar në 121.433 numrin total të personave që kanë humbur jetën që prej nisjes së pandemisë.

Të shëruarit janë 13.038 persona.

Pacientët e shtruar në spital janë18.395 persona nga të cilët 2490 janë në terapi intensive.