Lajme

Ish-këshilltari i Thaçit e godet nënkryetaren e Prishtinës, që është emëruar aty nga Uran Ismaili

Ish-këshilltari i ish-Presidentit Hashim Thaçit, Artan Behrami ka reaguar pas deklaratës së nënkryetares së Prishtinës, Donjeta Sahatçiu në mbështetje të Qeverisë së Kosovës.

Pas dialogut që është mbajtur gjatë ditës në Bruksel, Sahatçiu ka thënë se o tash, o kurrë dëshmohet dashuria ndaj shtetit.

Rreth kësaj, Brahmi ka thënë se mirë që foli opozita, se tani mund të flejmë rehat.

Mirë që foli opozita, tani kemi qartësi dhe mund të flejmë rehat”, ka shkruar ai.

Nënkryetarja e Prishtinës nga PDK: O tash o kurrë dëshmohet dashnia për shtetin