Video/Foto

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni sytë për t’i kuptuar (Foto)

Ndodh shpesh që bota përreth nesh të na tregojë se është e mbushur me plot surpriza. “Bright Side” ka publikuar disa momente që janë shumë mbresëlënëse.

Teksa shikoni fotot, do të kuptoni se nuk është gjithmonë e lehtë t’u besosh syve kur sheh diçka kaq të rrallë e të pazakontë. Madje duhet që t’i shikoni disa herë që t’i kuptoni.

Për më shumë hidhuni një sy fotove të mëposhtme:

Uji kristal i pastër në Boracay

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Një dorë shumë e madhe apo një foshnjë shumë e vogël?

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Hudhra e rrudhur që duket si një zog pa këmbë.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Ky vizatim është bërë me lapsa me ngjyra.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

29 vizore mbahen të gjithë nga një, hiqni secilën prej tyre dhe gjithçka shembet.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Unë isha në një park në Wisconsin dhe pashë këto bretkosa vërtet të vogla.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Unë bëra një iluzion optik në formë jorgani.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Pija ime energjike fluturon…

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Perspektiva po luan përsëri me ne.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni

Pula ime bëri një vezë pa guaskë.

Imazhet e pazakonta që do t’u bëjnë të fërkoni