Teknologji

Iluzion optik? Fotot që duhet t’i shihni dy herë

Gjëra interesante na presin kudo. Ndonjëherë ju vetëm duhet të shikoni më nga afër dhe të përdorni imagjinatën tuaj.

Ky koleksion fotografish do t’ju tregojë disa objekte të rregullta nga një kënd i papritur.