KoronavirusiLajme

IKSHPK bën thirrjen tjetër, kjo është lutja për qytetarët

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë thirrje kosovarëve që të rrijnë në shtëpi.

Në njoftim thuhet se moti po përmirësohet andaj lusin qytetarët që të mos grumbullohen dhe të qëndrojnë në shtëpitë e tyre.

“Jemi në fillim të prillit, moti po përmirësohet andaj lusim qytetarët të rrijnë në shtëpi dhe të mos grumbullohen!

Ruani higjienën, mbani distancën sociale, sepse këtë sfidë do ta kalojmë aq shpejt sa ne kujdesemi për veten dhe të tjerët!”.