Video/Foto

I riu rreh gruan në trafik! Ajo i del nga makina me shkop dhe i jep një mësim të mirë (Video)

Një video po bën xhiro në rrjetet sociale me mesazhin: Bravo vajzë! Në pamjet e filmuara shihet momenti kur një shofer doli nga makina e tij dhe filloi ti bërtiste një gruaje e cila ishte gjithashtu shofere.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Rijeka të Kroacisë, ku pasi makinat ndaluan në kryqëzim sepse semafori ishte i kuq, një shofer doli nga makina e tij dhe filloi t’i bërtiste një gruaje te makina tjetër.

Ai u qetësua vetëm në momentin kur shoferja, “e armatosur” me një shkop , doli nga makina në të cilën ndodhej.

Burri u largua duke vrapuar dhe nga distanca vazhdonte të fyente shoferen duke i thënë ta hidhte shkopin.

Bravo curo ♥? ?ke, ?ke najbolje su rije?ke ♥? pic.twitter.com/TdAvZONWEi— Šajeta (@istradamus) July 6, 2021