Teknologji

Hummer i ri, ‘bisha’ që hynë në çdo teren

Fuqia tërheqëse vjen nga një motor nafte Duramax 6.6-litra.

Hummer po përballet me një të ardhme të elektrizuar, dhe ndërsa kjo tingëllon paksa shumë ofenduese për njerëzit që e shohin markën si prodhues kamionçinash që ndërtojnë makina të fuqishme, kjo është e ardhmja e pashmangshme për SUV-ët e stilit ushtarak – tani duke ecur përpara nën modeli GMC.

Ky është Mil-Spec Hummer H1 i ri. Kjo makinë ka një motor nafte Duramax me 6.6 litra. Ka 500 kuaj fuqi.

Kjo makinë ka gjithashtu një shtresë të jashtme poliuretanike të thellë të zbukuruar nga Deep Sky Black Kevlar me thekse të zeza gjysmë-shkëlqim të veshur jashtë.

Është e rëndësishme të theksohet se Mil-Spec Hummer H1 i ri nuk vjen i lirë.

Për 300,000 dollarë, Mil-Spec do të mund të bëhet e juaja.