Lajmest-slider

‘Hakiu mungon’, deputeti i VV-së as sot nuk merrë pjesë në seancë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvëndosje, Haki Abazi, nuk ka marrë pjesë në seancat e fundit të Kuvendit, por as sot nuk është parë në seancë.

 Abazi tha se ka një sër faktorësh që e kanë shtyer ta bëjë këtë veprim në këtë kohë, por që nuk ka sqaruar asgjë më shumë.

“Të gjitha i kam transmetuar tek lidershipi dhe pres që të adresohen me kujdes dhe në kohë”, ka shkruar Abazi në Facebook.

Ndërsa, deputetja nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ka shkruar për mungesën e tij në seancat e Kuvendit, raporton Scanner.

“Hakiu mungon🙁”, ka shkruar Musliu në Facebook.