Botë

Gjyshja 61-vjeçare martohet me 24-vjeçarin, planifikojnë të bëhen me fëmijë

Një gjyshe 61-vjeçare dhe bashkëshorti i saj i ri, 24 vjeç, kanë njoftuar se po planifikojnë të kenë fëmijën e tyre të parë së bashku, përmes një nëne surrogate – pavarësisht diferencës së tyre 37-vjeçare në moshë.

Kuran McCain dhe gruaja e tij, nëna e shtatë fëmijëve, Cheryl McGregor, nga Roma, Gjeorgjia, u takuan për herë të parë në vitin 2012, derisa të dy punonin në zinxhirin e ushqimit të shpejtë Dairy Queen, kur ai ishte vetëm 15 vjeç.

Por ndjenjat romantike lulëzuan shumë më vonë. Ata humbën kontaktin, por u rilidhën në vitin 2020 kur kujdestari Quran pa Cheryl-in duke punuar si arkëtare në një dyqan komoditeti. Shkëndijat fluturuan menjëherë mes çiftit dhe ata filluan të takoheshin. Ata u martuan vitin e kaluar dhe tani janë gati të zgjerojnë familjen.

Cheryl ka tashmë shtatë fëmijë dhe 17 nipër e mbesa, por çifti tha se “ndihen se meritojnë fëmijët e tyre”.

“Ne u martuam në shtator të vitit 2021, dhe u bënë disa muaj që jemi gati të krijojmë një familje. Cheryl është 61 vjeç dhe ka shtatë fëmijë dhe 17 nipër e mbesa tashmë, por ne mendojmë se meritojmë fëmijët tanë”, ka thënë Kuran.

Dyshja u përpoqën të mbeteshin shtatzënë vetë, por për shkak të moshës së Cheryl, ata vendosën t’i drejtoheshin zëvendësimit ose birësimit.

Image