Botë

Gjermani: Hajnat vjedhin 80 pemë të Krishtlindjeve

Autorë të panjohur vodhën 80 pemë të Krishtlindjeve të ruajtura në një dyqan bosh gjatë fundjavës. Sipas vlerësimit të policisë, pemët kishin vlerë mbi 1.000€.

Më shumë se 80 pemë të Krishtlindjeve u vodhën gjatë fundjavës në Gelsenkirchen, në shtetin gjerman të perëndimit të Rhine-Westphalia.

Pemët mbaheshin në një dyqan dhe ishin të destinuara për bizneset lokale. Ato kishin vlerë më shumë se 1.000 Euro, sipas raportit të policisë.

Policia e përshkruan incidentin, i cili ndodhi brenda natës e të shtunës, si “i jashtëzakonshëm”.

Autoritetet ishin habitur për të shpjeguar se si hajdutët kishin mundur të transportonin pemët më të mëdha. Ata thanë se identiteti i hajdutëve mbetet i panjohur. /GazetaScanner/