Ekonomist-slider

Fundjavë me familje në Rafaelo, 56 euro për 3 ditë

Kompania turistike “Sharr Travel” po vazhdon me ofertat e fundjavës.

“Fundjavë n’Rafaelo Comfort & Family 3 ditë 56€ 🌼”.

Oferta e plotë:

Fundjavë n’Rafaelo Comfort & Family 3 ditë 56€ 🌼
Data e udhëtimit : 8-10 Maj
👉Çmimi përfshinë:
🏩 Akomodimin në Rafaelo Comfort & Family 4, Shengjin 🍉 Mëngjese & Darkë 🚌 Transporti Prishtine – Hotel – Prishtine dhe anaajelltas 🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit 👉Çmimi nuk përfshinë: 🏊‍♂️ Swiming Pool + (5 Euro/dita) per oferten ne Hotel me 4
✔Fëmijët 0-4 vjeç pa pagesë
✔4-10 vjeq 50% zbritje
➡️ Nisje çdo ditê. 6:30 nga Prishtina
⬅️ Kthim çdo ditë 18:00 nisja nga Hoteli
☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve