Lajme

Flasin ushtarët e UÇK-së: Edhe një jetë do të luftonim për Kosovë (Video)

Këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show”  kanë qenë mysafirë ish pjesëtarët e UÇK-së.

Ata shtuan se nuk friksohen nga asnjë gjykatë dhe do të luftonin një jetë nëse do të ishte nevoja.