Ekonomist-slider

Festo 1 Majin në Durrës, Berat dhe Tiranë, kjo është oferta

Kompania turistike “Sharr Travel” ka një ofertë për ju.

1 Majin mund ta festoni në Durrës, Berat dhe Tiranë për vetëm 65 euro për person.

Oferta e plotë:

Festojmë 1 Majin në Durrës, Berat, Tiranë 🌞🌴🌊
➩ Nisja çdo të Shtunen, kthimi të Marten
➱ Qëndrimi: 4 ditë / 3 netë
➱ Çmimi: 65€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimin në Hotel Harmonia AS ne Durres
🍉 3 mëngjese dhe 3 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
❌ Plus bileta kthyese 15€ për person
➱Vizitë në #Durrës, #Berat, #Tiranë
📆Nisjet e ardhshme : 01.04.2021
📌AGJENDA
📍Dita I : Darka
♦Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave.
♦Vizitë qytetit të bukur të Tiranes. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.
📍Dita II: Mëngjesi dhe Darka
♦Vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare.
♦Kthimi për darkë në Hotel.
♦Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.
📍Dita III: Mëngjesi dhe Darka
♦Qendrim në hotel deri ne 11:00. Vizite qytetit te Durresit.
♦Kthimi për darkë në Hotel.
♦Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.
📍Dita IV: Mëngjesi
♦ Nisja për kthim në Kosovë në ora 16:30. Arritja rreth orës 22:00.
☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve