Lajmest-slider

Duda Balje: Unë jam PËR trustin, sepse e kuptoj

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka deklaruar se është pro tërheqjes së Trustit.

Ajo përmes një statusi në Facebook tha se është për tërheqje të këtij Trusti, pasi e kupton.

Të nderuar,Unë jam PËR trustin, sepse e kuptoj!”, tha Balje.

Ndryshe Duda Balje ishte komentuar së fundi për shkak se në Komisionin për Buxhet dhe Financa kishte votuar kundër ndryshimeve në projektligjin për tërheqjen e mjeteve pensionale.

Por këtë votë ajo tha se e kishte dhënë në emër të grupit parlamentar të cilit i takon.

Madje ajo tha se në Kuvend do të jetë koha kur do të japë votën e saj si deputete.