Ekonomi

‘Devolli Coporation’ zgjedhet tatimpaguesi i vitit 2019

“Devolli Corporation” është zgjedhur tatimpaguesi i vitit 2019 nga Oda Ekonomike e Kosovës (OEK).

Çmimi “Tatim paguesi i vitit 2019” iu dha në një gala mbrëmje të organizuar nga OEK-u.

“Devolli Corporation” me kompani ka te punësuar mbi 2,000 punëtorë dhe mbi 15,000 bashkëpunëtorë.

Këtë çmim në emër të “Devolli Corporation” e pranoi Bordi i “Devolli Corporation”.