Rozë

Destani në foto me të ëmën

Aktori shqiptar nga Tetova, ka postuar një foto me Nënën e tij, në llogarinë e tij në Instagram.

Aktori tetovar, Blerim Destanin, këtë ka qenë pjesë e filmit amerikan të titulluar, “The Poison Rose”, ku ka lujatur krahas aktorëve hollivudian,John Traovlta dhe Morgan Freeman.