Rozë

Deputetja Matoshi në “tripa” të Halloweenit

Deputetja dhe aktorja Adriana Matoshi ka vazhduar të pozojë plot stil nëpër rrjete speciale.

Derisa dje ajo u paraqit si një “zonjë me të kuqe”, sot Adriana është paraqitur tërësisht e kaltër.

Edhe pse ajo e ka lavdëruar lavdëruar ngjyrën e kaltër, aktorja duket më shumë në stila të Halloween, sidomos për shkak të make-upit që e ka bërë.

“E kaltra është ngjyra e paqes”, ka shkruar Matoshi, por ajo i ka pasur të hijezuar aq shumë sytë, gjë që e ka bërë atë të duket më shumë në një stil të festës së Halloween, e cila festë vije pas 10 ditës.