Lajmest-slider

Dega e PDK-së në Klinë propozon dy kandidatë për deputetë

Tashmë kur kanë mbetur edhe pak kohë për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputetë nga partitë politike në KQZ, subjektet politike janë në përmbyllje të përcaktimit të emrave për deputetë.

Scanner ka siguruar listën e kandidatëve të propozuar për deputetë nga dega e PDK-së në Klinë.

Kjo degë ka kandiduar dy kandidatë: Betim Elezaj dhe Naim Musliu!

Ndryshe, nesër është afati për dorëzimin e listave nga KQZ./Scanner/