Kultst-slider

Çmimi vjetor “Anton Çetta” i ndahet Frrok Kristajt

Çmimi vjetor “Anton Çetta” në fushën e trashëgimisë shpirtërore iu nda profesorit Frrok Kristaj, i cili u shpreh falënderues dhe i nderuar.

Ngjarja u zhvillua në Bibliotekën Kombetarë në Prishtinë.

Këtë çmim e ka ndarë Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, së bashku me Kryeministrin në detyrë, Avdullah Hoti.