Kult

Botohet libri me përmbledhje poezish i shkrimtarit të ndjerë, Ymer Elshani – “Kur buzëqeshjet vallëzojnë”

Sot ka dalur nga shtypi libri me përmbledhje të poezive, të shkrimtarit për fëmijë, Ymer Elshanit.

Përzgjedhja dhe parathënia janë bërë nga prof. Anton Berisha, derisa për botimin e librit ka njoftuar e bija e poetit Elshani, Teuta, përcjell Scanner.

Postimi: