Teknologji

BMW “sjellë në jetë” gjeneratën e re të modelit m2

BMW ka publikuar për herë të parë, pa kamfulazhe, dukjen e gjeneratës së re të modelit M2.

Pamjet tregojnë makinën, e cila duket se është M240i, e mbuluar pjesërisht nga një mbulojë, shkruan CarBuzz.

Artisti i dizajnit Nikita Chuyoko ka përmirësuar pjesën e përparme dhe të prapme, duke i bërë me një hije tërheqëse. Ai këto ndryshime i ka dokumentuar nëpërmjet fotografive.

BMW ka thënë më parë se nuk ka në plan të ndërtojë ndonjë version të ri M të 2 Series Gran Coupe 2 Series Coupe.

Nuk janë ndarë ndonjë detaj për specifikat teknike ose çmimin e automobilit.