Rozë

Blero përmallohet, shpërndan një foto të vajzës me gjyshin e saj

Blero ka publikuar një foto të babit të tij dhe Tarës.

Blero është duke jetuar larg vajzës së tij, Tarës, dhe për shkak të pandemsë janë vështirësuar edhe më shumë grumbullimet familjare.

Këngëtari së fundmi ka publikuar një foto të Tarës dhe babait të tij, dhe ngjashmëria e tyre nuk do koment.

Përndryshe, Blero është duke punuar në projekte të reja muzikore dhe shumë shpejt pritet ta publikojë këngën ‘Lambo’.

View this post on Instagram

babi dhe Tara ❤️❤️

A post shared by BLERO (@bleromuharremi) on