Rozë

Blerim Destani dhe Robert De Niro bëjnë shqiponjën

Aktori Blerim Destani ka bërë shqiponjën me aktorin e famshëm të Hollywoodit, italianin Robert De Niro.

Destani që është në xhirime në Hollywood për filmin “Comeback Trail”, film ky në të cilin De Niro mban rolin kryesor.

Gjatë xhirimeve të këtij filmi Destani dhe De Niro kanë bërë simbolin që bën krenar të gjithë shqiptarët.