Video/Foto

Ariu hipën në shtyllën elektrike dhe e ze gjumi, fiken dritat në qytet

Një video epike është filmuar nga një elektriçist në Arizona, ku një ari ka hipur në një shtyllë elektrike dhe ia ka futur gjumit. Qëndrimi i ariut në shtyllë ka shkaktuar edhe fikjen e dritave në zonë. Punonjësit e ndihmuan dhe ariu zbriti nga shtylla elektrike.

https://www.facebook.com/watch/AZGFDTucson/