Retro

Antonela e ‘rrah’ Mevlanin, ngacmoi Ledjanën

Treshja e shumë komentuar e emisionit të ”Përputhen” vazhdojnë të marrin vëmendje.

Mevlan Shabani ka një pëlqim të madh ndaj Ledjanës të cilën e shpreh publikisht por edhe ndaj Antonelës nuk është i kursyer.

Së fundi, Ledjana ka publikuar një video e cila është përcjellur me të qeshura. ”Ku i fut duart more djal”, kanë qenë fjalët e Antonelës drejtuar Mevlanit, derisa ai shihet duke e ngacmuar Ledjanën.

Ndryshe, Antonela së fundi ka emocionuar të gjithë me historinë e jetës së saj në kohën kur ka qenë adoleshente.

Rikujtojmë se, sonte në ”Përputhen” u transmetua takimi mes Julit dhe Antonelës.