Lajme

Aktivistet e PSD-së ia ndërpresin fjalën Hotit duke hedhur fletushka në drejtim të tij

Kryeministrit Avdullah Hoti i është ndërprerë fjala me të nisur në aktivitetin e KDI-së ku ishte i ftuar për dialogun.

Kanë qenë Natyra Kuçi dhe Teutë Rrusta nga PSD që kanë hedhur fletushka dhe me anë të bilbilave ia kanë ndërprerë fjalën atij.

Ato i janë drejtuar Hotit se nuk po ndërmerr asgjë për të luftuar dhunën ndaj grave.