Ekonomist-slider

A jeni duke menduar se ku do ta festoni 1 Majin këtë vit? “Sharr Travel” ka një super ofertë për ju

A jeni duke menduar se ku do ta festoni 1 Majin këtë vit?

Nëse po, “Sharr Travel” ka një super ofertë për ju.

Vlorë, Sazan, Karaburun dhe Berat mund të jetë vendi i duhur për ta shënuar këtë ditë me vetëm 90 euro për person me qëndrim 4 ditë e 3 netë, njofton Scanner.

Oferta e plotë:

Festojmë 1 Majin në Vlorë, Sazan, Karaburun, Berat🌞 🌴🌊
➱ Nisja të Premten, kthimi të Dielen
➱Qëndrimi: 4 ditë / 3 netë
➱Çmimi: 90€ për person në dhoma dyshe, treshe
👉Çmimi përfshinë:
🏩 Akomodimin në Hotel Regina City -Vlorë ose Regjina Blue në Rradhime
🍉 3 mëngjese dhe 3 darka
☀️ Muzike Live
🍹 Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit
❌ Plus bileta kthyese 20€ për person
🚌Vizitë: #VLOR, #BERAT, #ISHULLIN #SAZAN , #ISHULLIN #KARABURUN, #KALAN E KANINËS, #MANASTIRI I #ZVERENECIT.
📆Nisjet e ardhshme :
📆01.05.2021
🕓Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës •
• Prishtinë ora 06:30
• Therandë ora 07:15
• Prizren ora 007:45
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00
Grupi duhet te behet minimalisht deri 15 persona
📌Agjenda :
📍Dita I : Darka
♦Nisja nga Prishtina të premten në ora 06:30 , nisja nga Theranda në ora 08:00, nisja nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .
♦Vizitë Manastirit të Zverenecit
♦ Akomodimi në hotel Regjina.
♦ Darka në Hotel . Pas darkës muzikë
📍Dita II :
♦Mëngjesi dhe Darka
♦ Lundrimi me anije (+11 € për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : #ISHULLINESAZANIT, #ISHULLINKARABURUN.
♦Vizitë Muzeun e Pavarësis dhe Sheshin e Flamurit
♦Muzikë në hotel.
📍Dita III :
♦ Mëngjesi në hotel.
♦ Nisja për vizitë Kalanë e Kaninës .
♦ Vazhdimi i rrugës për në Berat, ndales për kafe dhe vizitë qytetit të 1001 dritareve .
📍Dita IV :
♦ Mëngjesi në hotel.
♦ Nisja për kthim në Kosovë në ora 16:30. Arritja rreth orës 22:00..
❗ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë
☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016; 045/856228 viber ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.