Ekonomist-slider

60 mijë aplikime në Ministrinë e Financave për shtesat për fëmijë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njodtuar se ka pranuar 60 mijë aplikime ka pranuar për shtesat për fëmijë.

Nga Ministria e Financave kanë njoftuar se nga 11 shtatori është hapur aplikimi për pagesat e lehonave dhe shtesat e fëmijëve, që do të bëhet nga Qeveria e Kosovës. 170 euro do të ndahen për lehonat në muaj e 20 euro për fëmijët e moshë 0-24 muaj.

“170 euro janë ndarë për lehonat (nënat e reja) dhe 20 euro në muaj për fëmijët e moshë 0-24 muaj, ndërsa aplikimi për lehonat dhe shtesat e fëmijëve do të bëhet përmes eKosova”, thuhet nga kjo ministri.