Rozë

Dafina, tërësisht e zhveshur në Maldive

Gjatë tërë këtij viti Dafina Zeqiri ishte tepër aktive

Ajo realizojë disa këngë, me artist vendorë dhe ndërkombëtarë, por krejt në fund vendosi që t’ia kushtojë vetvetes.

Këngëtarja është për pushime në Ishujt Maldive dhe sot ka zgjedhur që të fotografohet tërësisht e zhveshur.

Madje ajo poshtë fotos ka bërë edhe një koment interesant.

“Ass fat, (te pasmet e trasha) beli holl, coca cola”, ka shkruar ajo. /Express/