Rozë

23 gra që tejkalojnë imagjinatën (Foto)

Këto gra dhe vajza është e sigurt që nuk kanë nevojë për shkallë. Të jesh i gjatë, apo të shoqërohesh me persona shumë të gjatë, shpesh është siklet.

Gazeta Shqip sjellë 23 foto që e provojnë një gjë të tillë, përcjell Gazeta Scanner.